Om Oss

Kontakta oss: +46(0) 762-42 19 86

om oss

Kort om företaget

Agnes Städ bildades under vintern 2005. Syftet var att vi ville något mera, något lite bättre, lite enklare, både för företaget och för våra uppdragsgivare. Ett nytt tänkande inom städbranschen helt enkelt.

Så föddes Agnes Städ med målsättningen att förena det stora företagets stabilitet och solvens med det lilla företagets närhet och flexibilitet, med korta beslutsvägar.

Vi arbetar med företag, privatpersoner, organisationer och föreningar i Göteborgs områden och utför allt från städning till golvvård, fönsterputs och garagestädning.

Idag är är bolaget ombildat till Aktiebolag och heter Agnes Städ i Göteborg AB.  
Idag jobbar 18 st heltidsanställda lokalvårdare, både manliga och kvinliga.

 

Vilka vi är

Företaget drivs av  Agnieszka och Lukasz Grzybek.. Vi har sedan startskottet målmedvetet satsat på städuppdrag hos privatpersoner, små som stora företag samt fastighetsägare.

Vi är övertygade om att välutbildad och välmående personal är en förutsättning för ett lyckat arbetsresultat och en god relation till dig som kund.

 


Vad kan vi göra för just er

Agnes Städ har som mål att erbjuda de bästa städ tjänsterna på marknaden till mycket konkurrenskraftiga priser utan att det ska påverka resultatet. Detta kan vi uppnå med utbildat personal samt sättet vi arbetar på.

Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning, kontorsstädning, hotellstädning, restaurangstädning.

Varför välja just oss

  • Flexibilitet
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildad personal